Tuesday, 13 May 2014

..surat untuk awak jugak...Maafkan saya rosakkan awak...


#cerita ni adalah copy paste semata2..tak tahulah sumber nya ada kaitan dengan yang hidup atau yang sudah meninggal dunia...yang baik jadikan teladan, yang buruk jadikan sempadan.... :)

Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya seorang lelaki yg dibolehkan dikatakan ada rupa.. Pandai memikat hati gadis Dengan kata2 manis saya..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya suka melihat gadis yg mempunyai senyuman manis.. Perwatakan baik dan menawan.. Dan saya cuba dapatkan mana2 gadis begitu..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya tawan hati mereka.. Saya tidak kisahh.. Apa pengakhiran mereka.. Yg mana dapat , saya akan lepaskann..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Orang lain nmpk awak Seorang gadis bertudung labuh hitam.. Muka putih pucat , bibir suram.. Tapi di mata saya , awak ada kemanisan yg saya nak.. Saya mesti dapatkan awak..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Org kata susah lelaki dpat dekati awak.. Xpe , saya tetap cuba.. Saya pantang di cabar.. Saya mesti dapatkan awak..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya sengaja merenung panjang ke mata awak.. Awak malu kucing.. Awak tarik hand-sock kat mulut.. Saya senyum mesra.. Setiap hari saya tenung awak.. Awak semakin suka dan saya tak sangka awak balas senyum saya.. Saya memberanikan diri Untuk minta no phone awak dari kwn awk.. Dan saya dapat..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya whatsapp awak.. DP whatsapp awak gmbar bunga.. Saya tahu awak suka bunga.. Saya ucapkan ‘asalamualaikum’ Awak balas ‘ waalaikumsalam’.. Saya Tanya kelas pukul berapa? Awak balas pukul10.. Dan berterusannnnn……………..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Aritu awak pakai tudung labuh pink Lain dari lain , saya saja cakap awak maniss.. Maniss la awak pakai pink… Sbb saya tahu awak akan suka.. Maafkan saya awak.. Awak tukar DP whatsapp , Bukan tudung labuh tapi tudung bawal , Awak nmpak , awak Nampak lebih cantik Saya kata.. Awak semakin sukaa..
Maafkan saya sbb rosakkan awak….
Tiap2 malam kita whatsapp.. Hehe Awak bgtau masalah awak.. Saya bgtau masalah saya…
Maafkan saya sbb rosakan awak..
Saya tunjukan mesej2 awak kat member saya.. Diorang solute saya Kerana dapat awak… Mana xnye ni kan... "Saya…" kan??? Hahaha.. Dah terbuktinyaa saya hebat..
Maafkan saya rosakan awak..
Ada awek baru , rakan2 saya cabar saya utk dpatkan awek baru.. Saya terima cabaran merekaa.. Saya tinggalkan awak.. Saya tak whatsapp , awak tunggu.. Awak whatsapp , saya tak balas.. Bagi saya , dah cukup kot..
Maafkan saya rosakkan awak..
Saya dah ada orang lain utk whatsapp with.. Saya dah x kisah pasal awak.. Saya gembira dengan orang lain.. Jgn kacau hidup saya lagi..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Saya nampk awak pun ada orang lain.. Awak dah x pakai tudung labuh.. Awak dah tak pndiam.. Di mata saya , kemanisan awak dah hilang.. Saya pun tak kisah awak dah ada orang lain.. Selalu berkepit pula tu..
Maafkan saya sbb rosakan awak..
Tapi mata awak selalu memandang saya.. Macam awak masih sukakan saya.. Tapi awak berkepit dgn dia.. Saya buat tak kisah..
Maafkan saya sbb rosakkan awak..
Satu kelas heboh bila awak dating berkepit dgn si dia.. Kini awak dah xmemakai tudung dan memakai lips stick merah.. Awak kelihatan gembira dengan dia sebelah awak.. Tapi saya tak kisah.. Malam itu , saya sgt terkejut.. Buka newsfeed pesbuk Ada gmbar awak n dia n awak cium dia.. Ramai comment ‘knapa?’ Awak comment balik ‘jgn ganggu hidup saya’ Semua tertnya2 knpa awak berubah? Dan kawan2 semua bertnyakan awak knpa awak berubah ? Awak kata ‘nak bebas n KECEWA’
Maafkan saya sebab rosakan awak..
Saya rasa bersalah.. Adakah disebabkan saya ? Soalan itu berputar2 di fikiran saya Tapi saya tidak endahkan , saya fikir awak mmg nak kebebasan.. Tapi……………….. Kwan awak kata awak tiap2 hari menangiss… Menangiss, sambil depan cermin.. Sambil pegang rambut awak.. Mereka tnya , tapi awak kata xde apa2.. Dia mnta saya tolong.. Tapi saya xtau mcmna nak tolong..
Maafkan saya sbb rosakkan awak…
Saya rasa macam bersalah, Saya dapat tahu awak berhenti pgajian Sebab ada masalah psychology , kata kawan awak…. Semua orang sedih tgk awak.. n rindu awak yg dulu.. Pada masa itu , saya rasa sangat bersalah..
Maafkan saya sbb rosakan awak..
Kwn awak jumpa saya.. Dan dia bg satu kertas Dia kata dari awak , saya tak baca kertas tu.. Nnti sampai bilik , baru saya baca.. Sampai bilik Saya baca tajuk ‘ Terima kasih Rosakkan saya’ Saya baca sampai habis.. Air mata bersalah mengalir Astaghfirullah alazim apa yg dah aq buat?
-Maafkan saya sebab rosakkan awak-

1 comment: